Vrijwilligers

Het Nationaal Fietsmuseum Velorama heeft geen betalende medewerkers. Velorama wordt geheel draaiende gehouden door vrijwilligers. Wij zijn derhalve op zoek naar vrijwilligers. Voor de volgende functies is Velorama zoekende naar enthousiaste medewerkers:

Bibliotheek Archief medewerker:

Velorama heeft een uitgebreide bibliotheek welk geautomatiseerd is middels het computer programma van AddLip deze moet onderhouden worden en bezoekers van de bibliotheek moeten ontvangen worden op afspraak. Op dit moment is er geen medewerker en de bibliotheek is thans gesloten.

Kassa medewerkers:

Velorama is 7 dagen in de week geopend, derhalve heeft Velorama altijd behoefte aan medewerkers om kassa werkzaam heden te vervullen. Bij deze werkzaamheden behoren ook om bezoekers van comsumptie in ons Cafe Velocitas te voorzien. Op dit moment zijn er niet voldoende kassa medewerkers voor het weekend.

Schoonmakers:

Het museum moet schoon gehouden worden, ook de historische rijwielen. Hiervoor is deskundigheid vereist. Velorama verzorgt een opleiding

Onderhouds medewerker:

Het museum zal onderhouden moeten worden, schilderwerk, lampen vervangen, reparaties, etc. Ook de fietsen vragen onderhoud, hiervoor hebben wij medewerkers maar wij zijn zoekende naar uitbreiding.

Educatief medewerker:

Velorama wil graag een educatief programma maken voor kinderen, voor zowel de basis als middelbare school. Er wordt gedacht aan lesbrieven. Thans is voor deze functie nog geen medewerker.

Contact formulier